Welkom Erik van Loon (2016)

Erik Van Loon, Stichting Aquarius

Een Nieuwe Traditie

Zaterdag 5 september 2015 wordt een dag die wij niet snel zullen vergeten vanwege de vele nieuwe tradities zoals de Tug Of War en de Zakkendragerstriathlon die toen het levenslicht zagen!

Rotterdamse Boekenmarkt

Naast leuke sportactiviteiten voor jong tot oud organiseren wij dit jaar voor het eerst ook de Rotterdamse Boekenmarkt. Alhoewel de 1e editie nog klein van opzet is, zijn de ambities groot. Zo willen wij in 5 jaar tijd uitgroeien tot een boekenmarkt van om en nabij de 250 kraampjes. 

Vakmanschap

Verder organiseren wij voor kinderen in Delfshaven een knutselworkshop om hen enthousiast maken voor een studie of baan in de techniek door samen met hen van afval boten te bouwen. Voor ouderen maken wij van afvalhout twee “minibiebs” om de leesvaardigheid van dit deel van de inwoners te vergroten. 

Rotterdams Woordenboek

Daarnaast zal Piet Hein op zoek zijn naar Rotterdamse Woorden voor het Rotterdams Woordenboek. Voor elk woord dat Piet Hein nog niet kent krijg je een munt. Kinderen kunnen hiermee oa. grabbelen in Piet Hein’s schatkist en volwassenen kunnen deze inlevering bij de jeneverproeverij. 

Doe je mee!

Erik Van Loon

Stichting Aquarius