Kom ook naar de 3e Rotterdamse Boekenmarkt op 27 augustus!

Kom ook naar de 3e Rotterdamse Boekenmarkt op 27 augustus!

8 August 2023 Blog 0

Ontdek de magie van boeken in Rotterdam

Op zondag 27 augustus staat Rotterdam in het teken van de 3e Rotterdamse Boekenmarkt. Dit evenement vindt plaats tussen de Markthal, Stationshal en de Centrale Bibliotheek. Ben je een boekenliefhebber? Dan mag je dit evenement zeker niet missen!

Tijdens de Rotterdamse Boekenmarkt kun je een divers aanbod aan boeken vinden. Van klassiekers tot hedendaagse bestsellers, van romans tot thrillers en van kookboeken tot poëzie. Er is voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een nieuw exemplaar voor in je boekenkast of gewoon wilt rondsnuffelen tussen de vele kraampjes, je zult zeker iets interessants vinden.

Een unieke ervaring in het hart van Rotterdam

De 3e Rotterdamse Boekenmarkt biedt niet alleen een fantastische selectie aan boeken, maar ook een unieke ervaring in het hart van Rotterdam. De Markthal, Stationshal en de Centrale Bibliotheek vormen de perfecte setting voor dit evenement. Terwijl je tussen de kraampjes struint, kun je genieten van de prachtige architectuur en levendige sfeer.

Naast boekenkraampjes zijn er ook verschillende activiteiten gepland tijdens de Rotterdamse Boekenmarkt. Zo kun je deelnemen aan boekenclubdiscussies, lezingen bijwonen van bekende auteurs en zelfs je boeken laten signeren. Het is een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde passie voor boeken delen.

Kom je ook?

De 3e Rotterdamse Boekenmarkt belooft een dag vol plezier en inspiratie te worden. Kom op zondag 27 augustus naar Rotterdam en ontdek de magie van boeken. Of je nu een doorgewinterde boekenwurm bent of gewoon op zoek bent naar een leuk uitje, dit evenement heeft voor ieder wat wils. Mis het niet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *