Ontdek de 3e Rotterdamse Boekenmarkt op zondag 27 augustus!

Ontdek de 3e Rotterdamse Boekenmarkt op zondag 27 augustus!

8 August 2023 Blog 0

Kom jij ook naar de Rotterdamse Boekenmarkt?

Op zondag 27 augustus is het weer zover: de 3e Rotterdamse Boekenmarkt vindt plaats tussen de Markthal, Stationshal en de Centrale Bibliotheek in Rotterdam. Dit evenement is een waar paradijs voor boekenliefhebbers en biedt een unieke gelegenheid om op zoek te gaan naar zeldzame boeken, bijzondere exemplaren en unieke collectorsitems.

Met meer dan 100 kraampjes en stands is er voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een oude klassieker, een spannende thriller of een prachtige kunstcatalogus, je zult het hier zeker vinden. De Rotterdamse Boekenmarkt is niet alleen een geweldige plek om boeken te kopen, maar ook om inspiratie op te doen en nieuwe schrijvers en genres te ontdekken.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Rotterdamse Boekenmarkt is er meer dan alleen boeken te vinden. Er zullen ook diverse activiteiten en entertainment zijn. Zo zijn er verschillende workshops en lezingen waar je aan kunt deelnemen en kun je genieten van live muziek en optredens. Daarnaast zijn er ook tal van foodtrucks en kraampjes waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken.

De locatie van de Boekenmarkt is ook zeker het vermelden waard. Gelegen tussen de Markthal, Stationshal en de Centrale Bibliotheek, is het een unieke omgeving waar je kunt genieten van de sfeer en architectuur van Rotterdam. Dwaal door de kraampjes terwijl je uitzicht hebt op de prachtige moderne gebouwen en geniet van de bruisende energie van de stad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *